Opsætning af sociale plugins

Ud over almindelig sidetagging kræves der ingen opsætning for at spore interaktioner med Google +1, der forekommer på dit website, men der kræves yderligere opsætning for at spore andre sociale interaktioner.

Hvis du bruger Google Tag Manager kan du finde flere oplysninger i denne henvisning om tags til Analytics (Universal Analytics).

Læs Sociale interaktioner – websporing (analytics.js) for websites.

Læs Sociale interaktioner – Android SDK eller Sociale interaktioner – iOS SDK for mobilapps.