[GA4] Mini guides: Explorations

[GA4] Uw betaalde Google-campagnes evalueren

1. Ga naar Verkennen en kies een lege verkenningstemplate.
  2. Klik op + naast DIMENSIES, kies Google Ads-campagne, Google Ads-advertentiegroepnaam en Google Ads-advertentienetwerktype, en klik op Importeren.
  3. Klik op + naast STATISTIEKEN, kies Actieve gebruikers en klik op Importeren.
  4. Sleep Google Ads-campagne en Google Ads-advertentiegroepnaam naar het gedeelte RIJEN.
  5. Sleep Google Ads-advertentienetwerktype naar het gedeelte KOLOMMEN.
  6. Sleep Actieve gebruikers naar het gedeelte WAARDEN.
  7. Sorteer de verkenning op de gewenste statistiek.