Om Search Console

Search Console-rapporterne i Analytics giver oplysninger om effektiviteten af din organiske søgetrafik. Du kan se data som brugerforespørgsler og det antal gange, dine websiteadresser vises i søgeresultater (eksponeringer), samt data for websiteengagement efter klikket såsom afvisningsprocent og konverteringsrate for e-handel. Denne kombination af data hjælper dig med at optimere dit website, så du får den mest rentable trafik.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Se Search Console-rapporterne

Inden du kan se Search Console-rapporterne, skal du:

1. Tilføje dit website og bekræfte det med Search Console.
    Hvis du ikke har brugt Search Console før, skal du føje dit website til Search Console for at starte med at indsame søgeforespørgselsdata for SEO-rapporterne i Analytics.
  2. Konfigurere din SEO-rapportering i Analytics.

Sådan ser du rapporterne:

1. Log ind på Google Analytics.
  2. Naviger til din visning.
  3. Åbn Rapporter.
  4. Vælg Anskaffelse > Search Console.

Dimensioner og metrics

Search Console-data er inkompatible med Google Analytics-segmenter. Hvis du anvender segmenter på Search Console-rapporterne, segmenteres Analytics-metrics'ene, men ikke Search Console-metrics'ene, og der returneres 0-værdier.

Rapporterne omfatter følgende dimensioner og metrics for Search Console og Analytics:

Dimensioner

• Forespørgsel
  • Landingsside
  • Land
  • Enhed

Metrics

Anskaffelse

• Eksponeringer (Search Console)
  • Klik (Search Console)
  • CTR (Search Console)
  • Gennemsnitlig position (Search Console)
  • Sessioner (Analytics)

Adfærd

• Afvisningsprocent (Analytics)
  • Sider/session (Analytics)

Konverteringer

• Konverteringsrate for e-handel (Analytics)
  • Transaktioner (Analytics)
  • Omsætning (Analytics)