[GA4] Mini guides: Explorations

[GA4] Find de kanaler, der genererer nye brugere til dit website

Følg nedenstående vejledning for at oprette en udforskning, der viser dig, hvilke kanaler der fører nye brugere videre til dit website.

Se en kort video (43 sek.) om, hvordan du opretter en udforskning for at finde ud af, hvilke kanaler der fører nye brugere videre til dit website.

Find the channels that drive new users to your site

1. Gå til Udforsk, og vælg en tom udforskningsskabelon.
  2. Klik på + ud for DIMENSIONER, og vælg Kilde/medium – første bruger, Kildeplatform – første bruger og Første brugerkampagne, og klik derefter på Importér.
  3. Klik på + ud for METRICS, vælg Aktive brugere, og klik på Importér.
  4. Træk Kilde/medium – første bruger og Første brugerkampagne til området RÆKKER.
  5. Træk Kildeplatform – første bruger til området KOLONNER.
  6. Træk Aktive brugere ind i området VÆRDIER.
  7. Sortér udforskningen efter den ønskede metric.