[GA4] Mini guides: Explorations

[GA4] Cercar els canals que atreuen usuaris nous al vostre lloc web

Utilitzeu la guia següent per crear una exploració que mostri quins canals dirigeixen usuaris nous al vostre lloc web.

Mireu un vídeo breu (00:43) sobre els passos que heu de seguir per crear una exploració que us permeti veure els canals que dirigeixen usuaris nous al vostre lloc web.

Find the channels that drive new users to your site

1. Aneu a Explora i trieu una plantilla d'exploració En blanc.
  2. Feu clic a + al costat de DIMENSIONS, trieu Font/Mitjà del primer usuari, Plataforma de font del primer usuari i Campanya del primer usuari i, a continuació, feu clic a Importa.
  3. Feu clic a + al costat de MÈTRIQUES, trieu Usuaris actius i feu clic a Importa.
  4. Arrossegueu Font/Mitjà del primer usuari i Campanya del primer usuari a l'àrea FILES.
  5. Arrossegueu Plataforma de font del primer usuari a l'àrea COLUMNES.
  6. Arrossegueu Usuaris actius a l'àrea VALORS.
  7. Ordeneu l'exploració per la mètrica que vulgueu.