[GA4] Mini guides: Explorations

[GA4] Veure en quin punt surten els usuaris d'un lloc web

Mireu un vídeo curt (48 segons) per veure en quin punt surten els usuaris del vostre lloc web.

Per veure en quin punt surten els usuaris del vostre lloc web:

1. Aneu a Explora i seleccioneu una exploració en blanc.

2. Al costat de DIMENSIONS, feu clic a +, seleccioneu "Camí de la pàgina i classe de pantalla" (a Pàgina/pantalla) i feu clic a Importa.

3. Al costat de MÈTRIQUES, feu clic a +, seleccioneu "Sortides", "Visualitzacions" i "Percentatge de rebots", i feu clic a Importa.

4. Arrossegueu "Camí de la pàgina i classe de pantalla" a l'àrea Files.

5. Arrossegueu les mètriques a l'àrea Valors.

6. Ordeneu l'exploració per la mètrica que vulgueu.