[GA4] Översikt över appstabilitet

Översikten över appstabilitet visar procentandelen användare som inte har råkat ut för att appen kraschar och förändringen vad gäller kraschfria sessioner jämfört med föregående tidsintervall.

Kortet använder data från Firebase Crashlytics. Undantag som loggas på Android med rapport-API:et i Firebase Crash Reporting räknas som krascher. Uppdatera till Firebase Crashlytics om du vill ha större noggrannhet i felrapporteringen.