[GA4] Oversikt over appstabilitet

Oversikten over appstabilitet viser prosentandelen av brukere som har krasjfrie økter når de bruker appen din, og endringen i krasjfrie økter i forhold til den forrige tidsperioden.

Kortet henter data fra Firebase Crashlytics. Unntak som er loggført på Android via Report API i krasjrapporteringen for Firebase, regnes som krasj. Oppdater til Firebase Crashlytics for å få mer presis krasjrapportering.