[GA4] Sovelluksen vakaus

Sovelluksen vakaus ‐kortista näet, kuinka suurella osalla käyttäjistä sovelluksesi ei ole kaatunut ja miten osuus on muuttunut edelliseen aikaväliin verrattuna.

Kortissa käytetään Firebase Crashlyticsin dataa. Androidilla kaatumisiksi lasketaan poikkeukset, jotka kirjataan käyttämällä Firebase Crash Reportingin raportointirajapintaa. Jos haluat tarkempia virheraportteja, siirry käyttämään Firebase Crashlyticsia.