[GA4] Oversigt over appstabilitet

Oversigten over appstabilitet viser den procentdel af brugerne, der har en oplevelse uden nedbrud, når de bruger din app, og ændringen i oplevelser uden nedbrud sammenlignet med det foregående tidsrum.

Kortet bruger data fra Firebase Crashlytics. Undtagelser, der er registreret i Android ved hjælp af Report API via funktionen Rapportering af Firebase-nedbrud, tælles som nedbrud. Opdater til Firebase Crashlytics for at få mere korrekte oplysninger i forbindelse med rapportering af nedbrud.