[GA4] Visió general de l'estabilitat de l'aplicació

La visió general de l'estabilitat de l'aplicació mostra el percentatge d'usuaris que no experimenten cap bloqueig en utilitzar la vostra aplicació, i el canvi en les experiències sense bloquejos en comparació amb l'interval de temps anterior.

La targeta utilitza dades de Firebase Crashlytics. Les excepcions registrades a Android amb l'API Report de Firebase Crash Reporting es compten com a bloquejos. Feu l'actualització a Firebase Crashlytics per obtenir informes d'error més precisos.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda