[GA4] Användaraktivitet över tid

Det här kortet visar hur många personer som använde din app under den senaste dagen respektive de sju och 30 senaste dagarna. Där kan du jämföra förändringar i aktiviteten under kortare respektive längre tidsperioder. Kortet visar bara information om användare som interagerade med din webbplats när webbplatsen var i fokus eller din app medan appen var i förgrunden.

Enligt följande diagram hade du exempelvis 72 000 användare de senaste 30 dagarna och 3 500 användare den senaste dagen. Om antalet användare den senaste dagen skulle börja minska kan du förvänta dig att se färre användare under de senaste sju respektive 30 dagarna inom en snar framtid.