[GA4] Gebruikersactiviteit in de loop der tijd

Gebruikersactiviteit in de loop der tijd toont het aantal mensen dat uw app in de afgelopen 30 dagen, 7 dagen of 1 dag heeft gebruikt. Op de kaart kunt u wijzigingen in de activiteit in een korter tijdsbestek bekijken in vergelijking met wijzigingen in een langer tijdsbestek. De kaart bevat alleen gebruikers die interactie met uw website hebben gehad terwijl de site op de voorgrond werd getoond of met uw app terwijl de app op de voorgrond werd getoond.

In het onderstaande diagram ziet u bijvoorbeeld 72.000 gebruikers in de afgelopen 30 dagen en 3500 gebruikers in de afgelopen 24 uur. Als het aantal gebruikers in de afgelopen 24 uur zou dalen, mag u verwachten in de komende 7 en 30 dagen minder gebruikers te zien.