[GA4] Käyttäjätoiminta eri aikoina

Käyttäjätoiminta eri aikoina ‑kortista näet, kuinka moni on käyttänyt sovellustasi 30, 7 ja 1 viime päivän aikana. Näin voit verrata toiminnassa lyhyemmällä aikavälillä tapahtuneita muutoksia pidemmän aikavälin muutoksiin. Kortissa huomioidaan vain sellaiset käyttäjät, joilla sivusto tai sovellus on ollut etualalla.

Esimerkiksi seuraavassa kaaviossa on 72 000 käyttäjää 30 viime päivän aikana ja 3 500 käyttäjää 1 viime päivän aikana. Jos käyttäjien määrä 1 viime päivän aikana alkaa laskea, voit odottaa näkeväsi jatkossa vähemmän käyttäjiä myös 7 ja 30 viime päivän aikana.