[GA4] Brugeraktivitet over tid

Brugeraktivitet over tid viser, hvor mange personer der har brugt din app inden for de seneste 30 dage, 7 dage og 1 dag. Du kan bruge kortet til at sammenligne aktivitetsrelaterede ændringer inden for en kortere periode med ændringer inden for en længere periode. På kortet kan du kun se, hvor mange brugere der har interageret med dit website, mens appen var i fokus, eller mens din app var i forgrunden.

I nedenstående diagram vil du f.eks. have 72.000 brugere inden for de seneste 30 dage og 3.500 brugere inden for den seneste dag. Hvis antallet af brugere inden for den seneste dag begyndte at falde, kunne du forvente at se færre brugere inden for de seneste 7 og 30 dage i den nærmeste fremtid.