[GA4] Activitat dels usuaris al llarg del temps

La targeta Activitat dels usuaris al llarg del temps mostra el nombre de persones que han utilitzat l'aplicació en els 30 darrers dies, els 7 darrers dies i el darrer dia. Podeu fer servir la targeta per comparar els canvis d'activitat entre un període de temps curt i un de més llarg. La targeta només inclou els usuaris que han interaccionat amb el vostre lloc web mentre aquest estava en el focus o amb la vostra aplicació mentre aquesta estava en primer pla.

Per exemple, al gràfic següent, hi hauria 72.000 usuaris els 30 darrers dies i 3.500 usuaris el darrer dia. Si el nombre d'usuaris de l'últim dia comencés a mostrar una tendència a la baixa, podríeu preveure una disminució dels usuaris en els 7 i en els 30 darrers dies pròximament.