[GA4] Atracció d'usuaris

L'atracció d'usuaris compara la implicació dels usuaris actius durant un període de temps més curt amb la seva implicació durant un període de temps més llarg. Us poden ajudar a entendre fins a quin punt aconseguiu retenir els usuaris al llarg del temps, ja que les ràtios més elevades suggereixen una bona implicació i retenció dels usuaris.

Google Analytics calcula les ràtios següents automàticament:

• Usuaris actius diaris (UAD) / Usuaris actius mensuals (UAM)
  • Usuaris actius diaris (UAD) / Usuaris actius setmanals (UAS)
  • Usuaris actius setmanals (UAS) / Usuaris actius mensuals (UAM)

Les ràtios estan formades pels valors següents:

• Usuaris actius diaris (UAD): el nombre d'usuaris actius durant les 24 darreres hores.
  • Usuaris actius setmanals (UAS): el nombre d'usuaris actius durant els 7 darrers dies.
  • Usuaris actius mensuals (UAM): nombre d'usuaris actius durant els 30 darrers dies.

Per exemple, la ràtio "UAD/UAM" mostra el percentatge d'usuaris que han interaccionat amb el vostre lloc web o aplicació durant les 24 darreres hores en comparació amb els que hi han interaccionat durant els 30 darrers dies. Si els usuaris han interaccionat amb el lloc web o aplicació cada dia, la ràtio serà del 100%. Si alguns usuaris hi han interaccionat durant el darrer mes, però no l'han visitat durant el darrer dia, la ràtio serà inferior al 100%.