Reports

[GA4] Samlingen Apputvecklare

Förstå upplevelsen i appen för dina anslutna mobilappar

Samlingen Apputvecklare sammanfattar data om användarupplevelsen i appen för versioner av appen som innehåller Google Analytics för Firebase SDK. Syftet med samlingen är att hjälpa Android- och iOS-apputvecklare att övervaka appens funktion.

Komma åt rapporten

Samlingen Apputvecklare läggs till automatiskt till vänster när du lägger till Google Analytics för Firebase SDK i en app i din Google Analytics-egendom.

Skärmbild av samlingen Apputvecklare till vänster.

Tillgängliga rapporter

Samlingen Apputvecklare innehåller översiktsrapporten för Firebase som innehåller samma information som Firebase-översikten.