Reports

[GA4] Apputvikler-samlingen

Sett deg inn i opplevelsen i tilknyttede mobilapper

I Apputvikler-samlingen oppsummeres data om brukeropplevelsen i de ulike versjonene av appen din som inneholder Google Analytics for Firebase SDK. Hensikten med denne samlingen er at iOS- og Android-apputviklere skal kunne overvåke resultatene de oppnår med appene sine.

Les rapporten

Apputvikler-samlingen legges til automatisk til venstre når du legger til Google Analytics for Firebase SDK i en app i Google Analytics-området ditt.

En skjermdump av Apputvikler-samlingen til venstre.

Tilgjengelige rapporter

Apputvikler-samlingen inneholder Firebase-oversiktsrapporten, som har den samme informasjonen som i Firebase-oversikten.