Reports

[GA4] Collectie App-ontwikkelaar

Krijg inzicht in de gebruikerservaring in de app voor uw gekoppelde mobiele apps

De collectie App-ontwikkelaar biedt een overzicht van de gegevens over de gebruikerservaring in de app voor versies van uw app die de Google Analytics voor Firebase SDK bevatten. Met deze collectie kunnen ontwikkelaars van Android- en iOS-apps de prestaties van hun app bijhouden.

Het rapport openen

De collectie App-ontwikkelaar wordt automatisch aan de linkerkant toegevoegd als u de Google Analytics voor Firebase SDK toevoegt aan een app in uw Google Analytics-property.

Een screenshot van de collectie App-ontwikkelaar aan de linkerkant.

Beschikbare rapporten

De collectie App-ontwikkelaar bevat het overzichtsrapport van Firebase. Hierin staat dezelfde informatie als in het Firebase-dashboard.