Reports

[GA4] Col·lecció Desenvolupador d'aplicacions

Entendre l'experiència a les aplicacions mòbils connectades

La col·lecció Desenvolupador d'aplicacions resumeix les dades sobre l'experiència d'usuari a l'aplicació pel que fa a les versions de l'aplicació que inclouen el paquet de desenvolupament de programari (SDK) de Google Analytics for Firebase. La col·lecció està pensada per ajudar els desenvolupadors d'aplicacions d'Android i d'iOS a supervisar el rendiment de la seva aplicació.

Accedir a l'informe

La col·lecció Desenvolupador d'aplicacions s'afegeix automàticament a l'esquerra quan afegiu l'SDK de Google Analytics for Firebase a una aplicació de la vostra propietat de Google Analytics.

Captura de pantalla de la col·lecció Desenvolupador d'aplicacions, situada a l'esquerra.

Informes disponibles

La col·lecció Desenvolupador d'aplicacions inclou l'informe de visió general de Firebase, que proporciona la mateixa informació que el Tauler de Firebase.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda