Dit artikel gaat over Universal Analytics-property's, die vanaf 1 juli 2023 geen gegevens meer verwerken (1 oktober 2023 voor Analytics 360-property's). Ga aan de slag met een Google Analytics 4-property als u dat nog niet heeft gedaan.

De primaire dimensie in een rapport wijzigen

De beschikbare primaire dimensies worden boven aan de tabel met gegevens in een Analytics-rapport vermeld.

Select the primary dimension for a data table.
Primaire dimensies die u voor een tabel met gegevens kunt kiezen.

Ga als volgt te werk om de primaire dimensie voor een tabel met gegevens te wijzigen:

1. Ga naar de lijst met primaire dimensies boven de tabel met gegevens.
  2. Klik op de primaire dimensie die u op de tabel wilt toepassen.

Meer informatie over dimensies en hoe ze in tabellen worden weergegeven.