[GA4] Datakvalitet

Ikonen Datakvalitet visar information om den data du ser i en rapport eller utforskning. Du kan se mer information genom att klicka på ikonen.

Var den visas

Du hittar ikonen Datakvalitet bredvid rubriken i en detaljrapport.

Skärmbild av ikonen för datakvalitet utökad i rapporten Översikt över förvärv

Du hittar den också högst upp till höger på översiktskorten i en översiktsrapport.

Ikonen visas även högst upp till höger i utforskningar.

Skärmbild av den ikonen för datakvalitet utökad i en utforskning

Statusar

Ikonen har någon av följande statusar:

Status Information Exempelmeddelande
Skärmbild av ikonen utan urval Du ser all tillgänglig data för de valda dimensionerna och mätvärdena.

Rapport utan urval

Denna rapport baseras på 100 % av tillgänglig data.

Skärmbild av ikonen med urval Du ser en del av all tillgänglig data för de valda dimensionerna och mätvärdena.

Gränsvärde har tillämpats

Gränsvärden har tillämpats på ett eller flera kort i den här rapporten. Data visas bara på korten när minimigränsvärdet för sammanställning har överskridits. Läs mer

Du ser en mindre procentandel av all tillgänglig data för de valda dimensionerna och mätvärdena.

Utforskning med hög sampling

Denna rapport baseras på 8,88 % av tillgänglig data. En mindre samplingsstorlek innebär att data i rapporten inte är lika korrekt. Läs mer