[GA4] Datakvalitet

Under Datakvalitet-ikonet finner du informasjon om dataene du ser i en rapport eller utforskning. Du kan finne ut mer ved å velge Datakvalitet-ikonet.

Hvor vises det?

Datakvalitet-ikonet er plassert ved siden av tittelen på detaljerte rapporter.

En skjermdump av ikonet for datakvalitet som er åpnet, i «Oversikt over brukeranskaffelse»-rapporten

Du kan også finne dette ikonet øverst til høyre på et sammendragskort i en oversiktsrapport.

Avslutningsvis kan du finne ikonet øverst til høyre i en utforskning.

En skjermdump av ikonet for datakvalitet som er åpnet, i en utforskning

Statuser

Datakvalitet-ikonet har én av disse statusene:

Status Detaljer Eksempeltekst
En skjermdump av ikonet for fullstendige rapporter Du ser alle de tilgjengelige dataene for dimensjonene og beregningene som er valgt.

Fullstendig rapport

Denne rapporten bygger på 100 % av de tilgjengelige dataene.

En skjermdump av ikonet for samplede rapporter Du ser enkelte av de tilgjengelige dataene for dimensjonene og beregningene som er valgt.

Rapport med grenser

Google Analytics har lagt til grenser for ett eller flere av kortene i denne rapporten. På disse kortene vises det bare data når minstekravet til innsamlet datamengde er oppfylt. Finn ut mer

Du ser en liten prosentandel av de tilgjengelige dataene for dimensjonene og beregningene som er valgt.

En svært begrenset utforskning

Denne rapporten bygger på 8,88 % av de tilgjengelige dataene. En mindre utvalgsstørrelse betyr at dataene i denne rapporten er mindre nøyaktige. Finn ut mer