[GA4] Gegevenskwaliteit

Het icoon Gegevenskwaliteit biedt informatie over de gegevens die in een rapport of verkenning staan. Klik op het icoon Gegevenskwaliteit voor meer informatie.

Waar dit wordt getoond

Het icoon Gegevenskwaliteit staat naast de titel van het rapport Details.

Een screenshot van het uitgevouwen icoon Gegevenskwaliteit in het rapport Acquisitie-overzicht

Het icoon staat ook rechtsboven op een overzichtskaart in een overzichtsrapport.

Het icoon is bovendien rechtsboven in een verkenning te vinden.

Een screenshot van het uitgevouwen icoon Gegevenskwaliteit in een verkenning

Staten

Het icoon heeft een van de volgende statussen:

Status Gegevens Voorbeeldbericht
Een screenshot van het icoon voor gebruik van alle gegevens Alle beschikbare gegevens voor de geselecteerde dimensies en statistieken worden getoond.

Volledig rapport

Dit rapport is gebaseerd op 100% van de beschikbare gegevens.

Een screenshot van het icoon voor gebruik van een steekproef Sommige beschikbare gegevens voor de geselecteerde dimensies en statistieken worden getoond.

Drempelwaarde toegepast

Google Analytics heeft een drempelwaarde toegepast op een of meer kaarten in dit rapport en toont de gegevens op de kaarten alleen als de gegevens voldoen aan de minimum drempelwaarden voor aggregatie. Meer informatie

Een klein percentage van de beschikbare gegevens voor de geselecteerde dimensies en statistieken wordt getoond.

Verkenning gebaseerd op grote steekproef

Dit rapport is gebaseerd op 8,88% van de beschikbare gegevens. Wegens de kleinere steekproefgrootte zijn de gegevens in dit rapport minder nauwkeurig. Meer informatie