[GA4] Datan laatu

Datan laatu ‐kuvakkeen kautta saat tietoja raportissa tai kartoituksessa näkyvästä datasta. Lue lisää valitsemalla Datan laatu ‐kuvake.

Mistä se löytyy?

Datan laatu ‐kuvake sijaitsee erittelyraportin otsikon vieressä.

Kuvakaappaus laajennetusta Datan laatu ‐kuvakkeesta Hankinnan yleiskatsaus -raportissa

Kuvake löytyy myös yleiskatsausraportin yhteenvetokortin oikeasta yläkulmasta.

Kuvake on käytettävissä myös kartoituksen oikeasta yläkulmasta.

Kuvakaappaus laajennetusta Datan laatu ‐kuvakkeesta testitilanteessa

Tilat

Kuvakkeella on jokin seuraavista tiloista:

Tila Tiedot Esimerkkiviesti
Kuvakaappaus otannattomasta kuvakkeesta Raportissa näkyy kaikki saatavilla oleva valittuja ulottuvuuksia ja mittareita koskeva data.

Raportti ilman otosta

Raportti perustuu kaikkeen saatavilla olevaan dataan.

Kuvakaappaus otannallisesta kuvakkeesta Raportissa näkyy osa saatavilla olevasta valittuja ulottuvuuksia ja mittareita koskevasta datasta.

Kynnykset otettu käyttöön

Google Analytics on ottanut käyttöön kynnykset vähintään yhdessä tämän raportin kortissa. Korteissa näkyy dataa vain, jos se ylittää koostamista koskevat vähimmäiskynnykset. Lue lisää

Raportissa näkyy pieni osa saatavilla olevasta valittuja ulottuvuuksia ja mittareita koskevasta datasta.

Pienen otoksen kartoitus

Raportti perustuu 8,88 %:iin saatavilla olevasta datasta. Pienempi otoskoko tarkoittaa, että tässä raportissa oleva data on epätarkempaa. Lue lisää