[GA4] Datakvalitet

Ikonet for datakvalitet indeholder oplysninger om de data, du får vist i en rapport eller udforskning. Du kan få flere oplysninger ved at vælge ikonet for datakvalitet.

Hvor det vises

Du finder ikonet for datakvalitet ud for titlen på en detaljeret rapport.

Et screenshot af ikonet med udvidede oplysninger om datakvalitet i rapporten Anskaffelsesoversigt

Du kan også finde ikonet øverst til højre på et oversigtskort i en oversigtsrapport.

Sidst, men ikke mindst, kan du også finde ikonet øverst til højre i en udforskning.

Et screenshot af ikonet med udvidede oplysninger om datakvalitet i en udforskning

Statusser

Ikonet kan have følgende statusser:

Status Detaljer Eksempel på besked
Et screenshot af ikonet for rådata Du får vist alle tilgængelige data for de valgte dimensioner og metrics.

Rådatarapport

Denne rapport er baseret på alle tilgængelige data.

Et screenshot af ikonet for stikprøvebaserede data Du får vist visse tilgængelige data for de valgte dimensioner og metrics.

Der anvendes grænser

Google Analytics har indført en begrænsning mht. et eller flere kort i denne rapport, så dataene på kortene kun bliver vist, hvis minimumgrænserne for datasammenlægning er nået. Få flere oplysninger

Du får vist en lille procentdel af de tilgængelige data for de valgte dimensioner og metrics.

Udforskning, der i høj grad er baseret på stikprøver

Denne rapport er baseret på 8,88 % af de tilgængelige data. En mindre stikprøvestørrelse er ensbetydende med, at dataene i denne rapport er mindre præcise. Få flere oplysninger