Økt

En økt er en gruppe brukerinteraksjoner som skjer i en app eller på et nettsted innenfor en gitt tidsramme. Finn ut mer om økter

I Analytics startes en økt når brukeren enten åpner appen din i forgrunnen eller ser på en side eller skjerm uten at det allerede er innledet en økt (den forrige økten er f.eks. tidsavbrutt).

Økter avsluttes (får tidsavbrudd) som standard etter 30 minutter med inaktivitet. Du kan imidlertid justere perioden for tidsavbrudd i økter. Det finnes ingen øvre grense for hvor lenge økter kan vare.

Økter med engasjement

Økter med engasjement er økter som varer i over 10 sekunder, har minst 1 konverteringshendelse eller består av minst 2 sidevisninger eller skjermvisninger.