Istunto

Istunto on joukko käyttäjien interaktioita, jotka tapahtuvat verkkosivustollasi tai sovelluksessasi tietyn ajan kuluessa. Lue lisää istunnoista

Analyticsissa istunto alkaa, kun käyttäjä avaa sovelluksen etualalla tai katsoo sivua tai näkymää eikä aktiivista istuntoa ole sillä hetkellä käynnissä (esim. edellinen istunto on aikakatkaistu).

Istunto päättyy (aikakatkaistaan) oletusarvoisesti, kun käyttäjä ei ole tehnyt mitään 30 minuuttiin. Voit kuitenkin muuttaa istunnon aikakatkaisua. Istunnon kestoa ei ole rajoitettu.

Aktivoiva istunto

Aktivoiva istunto on istunto, joka kestää yli 10 sekuntia tai sisältää konversiotapahtuman tai vähintään kaksi sivun tai näkymän katselukertaa.