Sessió

Una sessió és un conjunt d'interaccions d'usuari que es produeixen al vostre lloc web o a la vostra aplicació durant un període de temps determinat. Més informació sobre les sessions

A Analytics, una sessió s'inicia quan un usuari obre la vostra aplicació en primer pla o bé visualitza una pàgina o una pantalla sense que hi hagi cap sessió activa (per exemple, s'ha esgotat el temps d'espera de la sessió anterior).

De manera predeterminada, una sessió finalitza (s'esgota el temps d'espera) després de 30 minuts d'inactivitat de l'usuari. Tanmateix, podeu ajustar el període de temps d'espera de la sessió. No hi ha cap límit pel que fa a la durada d'una sessió.

Sessió amb implicació

Una sessió amb implicació és una sessió que dura més de 10 segons, en què es completa un esdeveniment de conversió o en què es produeixen com a mínim 2 visualitzacions de pàgina o de pantalla.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda