[GA4] Esquema de dades d'usuari de BigQuery Export

Configuració

Quan configureu BigQuery Export, teniu l'opció d'incloure-hi una exportació diària de dades d'usuari.

Taules de dades

Quan exporteu dades d'usuari, Analytics crea dues taules noves al projecte de BigQuery:

• Identificador pseudònim
    • Conté una fila per a cada identificador pseudònim. Les dades d'un usuari s'actualitzen quan es produeix un canvi en un dels camps.
    • Les dades dels usuaris sense consentiment no s'exporten a aquesta taula.
    • Els identificadors d'usuari no s'exporten a aquesta taula.
    • La darrera marca de temps activa s'exporta a aquesta taula.
  • Identificador d'usuari
    • Conté una fila per a cada identificador d'usuari. Les dades d'un usuari s'actualitzen quan es produeix un canvi en un dels camps.
    • Les dades dels usuaris sense consentiment es poden exportar a aquesta taula si inclouen un identificador d'usuari.
    • Els identificadors pseudònims s'exporten a aquesta taula.
    • La darrera marca de temps activa s'exporta a aquesta taula.

Usuaris actius vs. tots els usuaris a l'exportació de dades d'usuari

Aquesta exportació inclou qualsevol usuari les dades del qual hagin canviat aquell dia. Per exemple, si un usuari inicia una sessió i, per tant, incrementa el valor del temps de vida de user_ltv.sessions, aquest usuari s'inclou a l'exportació. Si es treu un usuari d'un públic perquè aquest dia ja no compleix la condició d'inclusió al públic (p. ex., no ha fet cap compra durant els 7 darrers dies), les seves dades d'usuari han canviat i se l'inclou a l'exportació.

Com que la inclusió dels usuaris depèn dels canvis en les dades i no només de l'activitat, el nombre d'usuaris de l'exportació pot superar el valor de la mètrica Usuaris actius d'un dia o d'un interval de dates determinats. La mètrica Usuaris actius es mostra com a Usuaris als informes.

Si voleu consultar les dades exportades per obtenir només el nombre d'usuaris actius, podeu fer servir algunes de les consultes d'exemple que es descriuen a la nostra documentació per a desenvolupadors.

Esquema

Les seccions següents descriuen les dades d'usuari que exporta Analytics a les taules d'identificador pseudònim i d'identificador d'usuari (subjecte a les diferències que s'enumeren a la secció anterior).

Auditoria

Nom del camp Tipus de dades Descripció
occurrence_date CADENA Data en què es va activar el canvi de registre.
last_updated_date CADENA Data en què es va actualitzar el registre a la taula.

Usuari

Nom del camp Tipus de dades Descripció
user_id CADENA Identificador de l'espai de noms de l'identificador d'usuari a la identitat per als informes (només a la taula d'identificador d'usuari).
pseudo_user_id CADENA Identificador de l'espai de noms pseudònims (només la taula d'identificador pseudònim).
stream_id ENTER Identificador del flux de dades (només a la taula d'identificador pseudònim).

Informació de l'usuari

Nom del camp Tipus de dades Descripció
user_info.last_active_timestamp_micros ENTER Data de la darrera activitat de l'usuari (marca de temps en microsegons).
user_info.user_first_touch_timstamp_micros ENTER Data de l'esdeveniment first_open o first_visit de l'usuari, el que sigui anterior (marca de temps en microsegons).
user_info.first_purchase_date CADENA Data de la primera compra de l'usuari (AAAAMMDD).

Informació de privadesa

Nom del camp Tipus de dades Descripció
privacy_info REGISTRE Informació sobre privadesa.
privacy_info.is_ads_personalization_allowed CADENA

Si un usuari és apte per a la personalització d'anuncis, isAdsPersonalizationAllowed torna "true". Si un usuari no és apte per a la personalització d'anuncis, isAdsPersonalizationAllowed torna "false".

isAdsPersonalizationAllowed torna "(not set)" en cas que actualment Google Analytics no pugui tornar si aquest usuari és apte per a la personalització d'anuncis. És a dir, els usuaris per als quals isAdsPersonalizationAllowed torni "(not set)" poden ser aptes o no per als anuncis personalitzats. En el cas dels anuncis personalitzats, heu de tractar els usuaris en què isAdsPersonalizationAllowed torni "(not set)" com si isAdsPersonalizationAllowed tornés "false" perquè, en el cas més general, algunes de les files "(not set)" inclouran usuaris que no seran aptes per a la personalització d'anuncis.

Els usuaris en què isAdsPersonalizationAllowed torni "false" es poden continuar utilitzant per a casos d'ús no publicitaris, com ara proves A/B i exploracions de dades.

privacy_info.is_limited_ad_tracking CADENA L'opció de configuració "Limita el seguiment d'anuncis" del dispositiu. Els valors possibles són "true", "false" i "(not set)". islimitedAdTracking torna "(not set)" si actualment Google Analytics no pot tornar l'opció de configuració "Limita el seguiment d'anuncis" del dispositiu.

Públics

Nom del camp Tipus de dades Descripció
audiences REGISTRE Informació del públic.
audiences.id ENTER Identificador del públic.
audiences.name CADENA Nom del públic.
audiences.membership_start_timestamp_micros ENTER Quan es va incloure l'usuari per primer cop al públic (marca de temps en microsegons).
audiences.membership_expiry_timestamp_micros ENTER

Quan caducarà la pertinença al públic de l'usuari (marca de temps en microsegons).

La durada de la pertinença es restableix quan l'activitat nova torna a classificar l'usuari en un públic.

audience.npa BOOLEÀ true o false basat en la vostra configuració dels ANP per a esdeveniments i dimensions personalitzades d'abast d'usuari inclosos a la definició del públic.

Propietats

Nom del camp Tipus de dades Descripció
user_properties REGISTRE Informació de la propietat d'usuari.
user_properties.key CADENA Nom de la dimensió de propietat d'usuari.
user_properties.value.string_value CADENA Valor de la dimensió de propietat d'usuari.
user_properties.value.set_timestamp_micros ENTER Quan es va definir per darrer cop el valor de la dimensió (marca de temps en microsegons).

Dispositiu

Nom del camp Tipus de dades Descripció
device REGISTRE Informació del dispositiu.
device.operating_system CADENA Sistema operatiu del dispositiu.
device.category CADENA Categoria del dispositiu (mòbil, tauleta o ordinador).
device.mobile_brand_name CADENA Nom de la marca del dispositiu.
device.mobile_model_name CADENA Nom del model del dispositiu.
device.unified_screen_name CADENA Nom de la pantalla.

Informació geogràfica

Nom del camp Tipus de dades Descripció
geo REGISTRE Informació geogràfica.
geo.city CADENA Ciutat en què s'ha informat dels esdeveniments.
geo.country CADENA País en què s'ha informat dels esdeveniments.
geo.continent CADENA Continent en què s'ha informat dels esdeveniments.
geo.region CADENA Regió en què s'ha informat dels esdeveniments.

Temps de vida

Nom del camp Tipus de dades Descripció
user_ltv REGISTRE Informació del temps de vida.
user_ltv.revenue_in_usd DOBLE Total d'ingressos durant el temps de vida (en USD).
user_ltv.sessions ENTER Total de sessions durant el temps de vida.
user_ltv.engagement_time_millis ENTER Temps d'implicació total durant el temps de vida (en mil·lisegons).
user_ltv.purchases ENTER Nombre total de compres durant el temps de vida.
user_ltv.engaged_sessions ENTER Nombre total de sessions amb implicació durant el temps de vida.
user_ltv.session_duration_micros ENTER Durada total de la sessió durant el temps de vida (en mil·lisegons).

Prediccions

Nom del camp Tipus de dades Descripció
predictions REGISTRE Informació de predicció.
predictions.in_app_purchase_score_7d DOBLE Probabilitat que un usuari que ha estat actiu durant els 28 darrers dies registri un esdeveniment in_app_purchase durant els 7 propers dies.
predictions.purchase_score_7d DOBLE Probabilitat que un usuari que ha estat actiu durant els 28 darrers dies registri un esdeveniment purchase durant els 7 propers dies.
predictions.churn_score_7d DOBLE Probabilitat que un usuari que ha estat actiu a la vostra aplicació o al vostre lloc web durant els 7 darrers dies no ho estigui durant els 7 dies següents.
predictions.revenue_28d_in_usd FLOTANT Ingressos esperats (en USD) de tots els esdeveniments de compra durant els 28 propers dies d'un usuari que ha estat actiu durant els 28 darrers dies.