GoDaddy: Konfigurer dit Google-tag

Du kan måle adfærdsdata for dit website med Google Ads og Google Analytics. Følg fremgangsmåden i denne artikel for at konfigurere et tag til din Google Ads- eller Google Analytics-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du installerer dit tag via et websiteværktøj eller et CMS.

Vejledningen til konfiguration af Google-tagget er forskellig for tag-id'er, der starter med "AW-" (normalt Google Ads-konti) og tag-id'er, der starter med "G-" (normalt Google Analytics-ejendomme). Følg den vejledning nedenfor, der er relevant for dit tag.

Hvis du har et tag, der starter med "AW-"

Før du begynder

Du kan foretage integration af din GoDaddy-konto og Google Ads gratis og uden et plugin. Du skal opfylde følgende betingelser for at kunne konfigurere denne integration:

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Gå til "Websites + Marketing", og klik derefter på Manage [Administrer] ud for dit website.
  3. Klik på Commerce [Handel] >Ways to Sell [Måder at sælge på] i kontrolpanelet, og klik derefter på Marketplaces & Social [Markedspladser og sociale medier].
  4. Klik på Add Sales Channel [Tilføj salgskanal] ud for "Google Channel [Google-kanal]".
  5. Opret forbindelse til din Google-konto, og følg vejledningen for at give adgang.
  6. Vælg Complete Setup [Fuldfør konfiguration].
  7. Gennemgå politikkerne for Google-kanaler, og klik på Confirm Shopping Policies [Bekræft Shopping-politikker].
  8. Vælg Opret en Google Merchant Center-konto, og følg vejledningen for at vise dine produkter på Google.

Før du begynder

Du kan foretage integration af din GoDaddy-konto og Google Analytics gratis og uden et plugin. Du skal opfylde følgende betingelser for at kunne konfigurere denne integration:

• Du skal have et gyldigt Google-login
  • Du skal have et Google Analytics-målings-id (det indeholder "G-" for Google Analytics 4-ejendomme) eller et sporings-id (det indeholder "UA-" for Universal Analytics-ejendomme).
  • Du skal have en aktiv GoDaddy-konto

Hvis du har et tag, der starter med "G-"

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Gå til siden "Product" [Produkt].
  3. Gå til sektionen "Websites + Marketing" på siden "Product" [Produkt], og klik på Manage [Administrer] for at åbne dit website.
  4. Klik på knappen Edit Website [Rediger website] på hovedmenuen for at åbne dit websiteværktøj.
  5. Klik på Settings [Indstillinger] øverst til højre.
  6. Klik på Google Analytics på rullemenuen under "Analytics & Tracking" [Analysedata og sporing].
  7. Angiv målings-id (det indeholder "G-" for Google Analytics 4-ejendomme) eller sporings-id (det indeholder "UA-" for Universal Analytics-ejendomme) i det relevante felt. Dine ændringer gemmes automatisk.
  8. Klik på Publish [Udgiv].

Når du har fuldført denne fremgangsmåde, skal du vente mindst 24 timer, før du logger ind på din Google Analytics-konto. Efter 24 timer kan du få vist konverteringsdata for dit website.