Crear i fer servir les agrupacions de canals MCF

De manera predeterminada, les etiquetes de canal que veieu als informes Embuts multicanal (Cerca de pagament, Cerca orgànica, Xarxa social, etc.) es defineixen com a part de l'agrupació de canals MCF. Si necessiteu anàlisis específiques, és possible que vulgueu crear agrupacions de canals personalitzades, cadascuna amb un conjunt propi d'etiquetes. Tanmateix, les etiquetes de l'agrupació de canals MCF són suficients per a les necessitats de molts analistes.

Contingut d'aquest article:

Consultar les definicions d'etiqueta predeterminades (p. ex., l'agrupació de canals MCF)

Per consultar com estan definides les etiquetes predeterminades (com ara Xarxa social) a l'Agrupació de canals MCF, feu el següent:

1. Als informes Camins de conversió principals o Conversió assistida, feu clic a Agrupacions de canals com a dimensió primària i seleccioneu Copia la plantilla de l'agrupació de canals MCF.
  2. Per consultar la definició d'una etiqueta, feu clic a la icona Edita (llapis).
  3. Quan hàgiu acabat, feu clic a l'enllaç Cancel·la.

També podeu obtenir més informació sobre les definicions dels canals a Quant als canals (i a l'agrupació de canals MCF).

Com funcionen les agrupacions de canals

Una agrupació de canals és un conjunt d'etiquetes; cada etiqueta s'aplica a un canal o a un grup de canals que vulgueu que es mostrin als informes. Per exemple, l'agrupació de canals MCF és una agrupació de canals predefinida.

Podeu especificar quins canals pertanyen a cada etiqueta quan definiu l'agrupació de canals. A continuació trobareu alguns exemples d'agrupacions de canals que podeu definir:

Les regles s'interpreten en l'ordre en què es defineixen, i cada agrupació de canals ha d'incloure com a mínim una etiqueta. Qualsevol canal que no s'inclogui a la primera regla (és a dir, la primera etiqueta) s'assignarà a la segona regla, si n'hi ha cap. Els canals que no s'incloguin a la segona regla (és a dir, a la segona etiqueta) s'assignaran a la tercera regla, si n'hi ha cap. Els canals que quedin després d'aplicar totes les regles s'inclouran a l'etiqueta alternativa altres.

Aplicar agrupacions de canals personalitzades als informes

Els informes Visió general, Camins de conversió principals i Conversió assistida utilitzen tots l'agrupació de canals MCF de manera predeterminada. Tanmateix, als informes Camins de conversió principals i Conversions assistides podeu aplicar qualsevol agrupació de canals personalitzada que hàgiu creat.

Per aplicar una agrupació de canals personalitzada, feu clic a Agrupacions de canals com a dimensió primària i, a continuació, seleccioneu l'agrupació de canals personalitzada que vulgueu.

De fet, les agrupacions de canals personalitzades no alteren les dades, sinó que us permeten etiquetar i afegir canals mentre consulteu l'informe.

És possible que les dades de cost no estiguin disponibles a les agrupacions de canals personalitzades dels informes d'embuts multicanal.

Crear agrupacions de canals personalitzades

Per crear agrupacions de canals personalitzades, copieu l'Agrupació de canals MCF i feu-la servir com a plantilla per començar. Si no, també podeu crear agrupacions de canals personalitzades des de zero. Podeu crear-ne tantes com vulgueu.

Per crear agrupacions de canals personalitzades, feu el següent:

1. Als informes Camins de conversió principals o Conversió assistida, feu clic a Agrupacions de canals com a dimensió primària i seleccioneu Crea una agrupació de canals personalitzada.
  2. Introduïu un nom per a l'agrupació de canals.
  3. Feu clic a Defineix un canal nou a cadascuna de les etiquetes que vulgueu que es mostri als informes. Per exemple, per agrupar tot el trànsit de cerca i etiquetar-lo com a Cerca, creeu una regla amb les condicions següents:

(El mitjà conté cpc) O (El mitjà conté orgànica)
  4. Feu clic al botó Fet per desar cadascuna de les definicions de canal.
  5. Quan hàgiu acabat d'afegir regles, feu clic al botó Desa.

Copiar, compartir o suprimir agrupacions de canals personalitzades

Un cop hàgiu creat i desat una agrupació de canals personalitzats, podreu copiar-la, suprimir-la o compartir-la directament amb altres usuaris o a la Galeria de solucions.

Si compartiu l'agrupació de canals personalitzats, només es comparteix la informació de configuració. Les vostres dades continuaran sent privades. Obteniu més informació sobre com es comparteixen elements, com ara moltes agrupacions de canals personalitzats al mateix temps.

Les agrupacions de canals personalitzats també es poden suprimir o copiar. Si en copieu una, la podeu utilitzar com a base per crear una altra agrupació de canals personalitzats.

Per copiar, compartir o suprimir una agrupació de canals personalitzats:

1. Inicieu la sessió al compte d'Analytics.
  2. Feu clic a Administrador.
  3. Accediu a la visualització que vulgueu.
  4. A la columna Visualització, feu clic a Agrupacions de canals personalitzades.
  5. Al menú desplegable Accions, seleccioneu Copia, Comparteix o Suprimeix.
Ha resultat útil aquest article?