Destinasjonsadresser for Google Ads

I denne rapporten kan du se hvilke nettadresser brukerne er ført til via Google Ads-annonsene dine, i tillegg til eventuell kampanjemerking i disse nettadressene.

Denne rapporten fungerer som en oversikt over landingssider utelukkende for Google Ads-trafikk. Ut fra denne informasjonen kan du se hvilke av disse sidene som er mest effektive når det gjelder å engasjere brukerne, og som bidrar til at de foretar de konverteringene du ønsker.

Du kan sortere rapporten etter Nettverk for annonsedistribusjon for å se hvilke distribusjonsmåter (f.eks. Google Søk eller innholdsnettverk) som er mest effektive. Hvis du kjører de samme annonsene overalt, men ett nettverk har mye dårligere resultater, kan du vurdere å kjøre forskjellige annonser i dette nettverket, eller bruke tid på å finstemme annonsene du kjører der.