Google Adsin kohde-URL-osoitteet

Tässä raportissa näkyvät ne URL-osoitteet, joihin olet ohjannut käyttäjiä Google Ads ‑mainoksistasi, sekä kyseisten URL-osoitteiden mahdolliset kampanjan koodaukset.

Tämä on aloitussivujen raportti pelkälle Google Ads ‑liikenteelle. Näistä tiedoista näet, mikä kyseisistä sivuista kiinnostaa käyttäjiä eniten ja auttaa heitä tuottamaan haluamasi tulokset.

Mainosten jakeluverkosto -raportista näet, mitkä jakelutavat (kuten Google-haku tai Google-sisältö) ovat kaikkein tehokkaimpia. Jos näytät samoja mainoksia kaikkialla ja tulokset ovat huomattavasti keskimääräistä heikommat yhdessä verkostossa, harkitse eri mainosten näyttämistä kyseisessä verkostossa tai räätälöi mainoksesi.