Google Ads – tidspunkt på døgnet

Analysér dine annoncers effektivitet i løbet af et døgn og en uge.

I denne rapport kan du se statistikker opdelt efter tidspunkt på døgnet (00.00-23.00) og ugedag (0/søndag-6/lørdag) baseret på tidszoneindstillingerne for den relevante visning.

Hvis du sælger en tjeneste eller et produkt i et bestemt område eller et bestemt land, kan det være en fordel at målrette dine annoncer mod bestemte tidspunkter på døgnet og/eller bestemte ugedage. Hvis du sælger tjenester og produkter over hele verden, er de specifikke tidspunkter ikke så relevante, da klokken altid er 12 et sted og 17 et andet sted.

Hvis du f.eks. sælger pakkerejser til familier til populære forlystelsesparker, kan det være en god idé at øge antallet af viste annoncer mellem kl. 11 og 13, hvor forældre typisk holder frokostpause, igen ved arbejdsdagens ophør mellem kl. 16 og 18 og muligvis en sidste gang mellem kl. 21 og 23, når børnene er blevet lagt i seng. Hvis du sælger produkter, der kan behandle søvnløshed, kan det være en god idé at fokusere på tidspunktet mellem kl. 01 og 04 om natten.

Eller hvis du udvikler apps og gerne vil have folk til at downloade dit nye spil, kan det være en god idé at målrette mod de dage og tidspunkter, når folk bruger deres mobiltelefoner, f.eks. morgen, eftermiddag og aften i hverdagen og hele dagen i weekenden.

Hvis du har en formodning om, hvilke tidspunkter og dage der bedst opfylder dine mål, kan du målrette mod disse med dine annoncer og efterfølgende med denne rapport teste, om din formodning var korrekt. Du kan også starte med at vise det samme antal annoncer på alle tidspunkter og dage og derefter bruge denne rapport til at se, hvilke tidspunkter og dage der er mest effektive, og allokere dine ressourcer derefter.

Du kan sortere efter Gns. sessionsvarighed eller Opnåelser af mål for at se, om der tiltrækkes mere engagerede brugere på bestemte tidspunkter af dagen. Hvis du f.eks. kan konstatere, at brugerne mellem kl. 6 og kl. 9 typisk bruger mere tid på dit website eller med din app, og at de i højere grad opfylder mål, kan du byde mere for disse tidspunkter.

Du kan desuden f.eks. føje Søgeord til som en sekundær dimension og sortere efter Omsætning for at se, om nogle søgeord er mere effektive på visse tidspunkter af dagen end andre.

Relaterede ressourcer

Gå til Hjælp til Analytics for at få oplysninger om, hvordan du bruger tilpasset annonceplanlægning.