Google Ads-søkeord

Etter at du har bestemt deg for en søkeordliste, kontrollerer du at søkeordresultatene innfrir forventningene dine.

Du kan her se på de relative resultatene til nært tilknyttede søkeord. Det kan for eksempel hende at hytter i strandkanten drar inn langt flere besøkende og gir høyere inntekter enn hytte i strandkanten.

La oss si at du sikter deg inn mot en nisjemålgruppe. Du legger merke til at ett av søkeordene dine med fleksibelt samsvar drar inn mange besøkende, men samtidig har en høy fluktfrekvens og dermed gir lite inntekt. I dette tilfellet kan det være lurt å bytte til eksakt samsvar, slik at du i større grad får besøkende som vet nøyaktig hva de vil ha.

Annonseinnhold-dimensjonen gir deg mulighet til å se aktivitetsinformasjon ordnet etter annonseoverskrift.

Samsvartype-dimensjonen viser samsvartypen for søkeord. Denne samsvartypen er ikke nødvendigvis den samme som for søkeordet som utløste annonsen.