[UA] Google Ads-kampagner

Få indsigt i dine Google Ads-kampagners effektivitet.
Denne artikel handler om rapporten Google Ads-kampagner i Universal Analytics. Gå til [GA4] Google Ads-kampagnerapporten for at få oplysninger om Google Ads-kampagnerapporten i Google Analytics 4.

I denne rapport fokuseres der specifikt på trafik fra dine Google Ads-kampagner. Ligesom det er tilfældet med dine øvrige kampagner, vil du naturligvis gerne vide, i hvor høj grad dine Google Ads-kampagner lever op til dine forventninger. Du kan bruge denne rapport til at få svar på spørgsmål som følgende:

Hvor effektive er dine kampagner til at tiltrække nye brugere?

• For websitekampagners vedkommende skal du se på metrics for Anskaffelse (i standard-metric-gruppen Oversigt på fanen Explorer)
  • For mobilappinstallationskampagner skal du se på metric'en Nye brugere (i standardvariabelgruppen Appbrug på fanen Explorer)

Hvor engagerede er brugerne i dit website eller din app?

• Hvis der er tale om websitekampagner, skal du se på metrics for Adfærd (i standard-metric-gruppen Oversigt på fanen Explorer) eller skifte til metric-gruppen Websiteanvendelse
  • For mobilappinstallationskampagner skal du se på variablerne Sessioner, Skærmvisninger og Gns. sessionsvarighed (i standardvariabelgruppen Appbrug på fanen Explorer)

Hvor mange penge bruger brugerne, og hvor ofte fuldfører de Mål eller E-handelstransaktioner?

• For websitekampagners vedkommende skal du se på metrics for Konvertering (i standard-metric-gruppen Oversigt på fanen Explorer) eller skifte til metric-grupperne Målsæt eller E-handel
  • For mobilappinstallationskampagner skal du se på metric'erne Indtjening og Opnåelser af mål (i standard-metric-gruppen Appbrug på fanen Explorer) eller skifte til metric-grupperne Målsæt eller E-handel

Som det også er tilfældet med andre Analytics-rapporter, kan du sortere datatabellen efter den metric, der er vigtigst for dig, ved at klikke på kolonneoverskriften for den pågældende metric. Klik på en kampagnes eller annoncegruppes navn for at få vist udførlige oplysninger og metrics på et mere granuleret niveau.

Hvis du aktiverer Google-signaler for en ejendom, kan du analysere adfærd på tværs af enheder og eksportere konverteringer på tværs af enheder til Google Ads.

Overvej at optimere kampagner eller annoncegrupper, der ikke lever op til dine annonceringsmål. Du kan også overveje at investere mere i meget effektive kampagner.

Du kan muligvis se (not set) i tabellen. Af og til kan oplysninger, der er relateret til et klik, gå tabt, selvom webadressen er blevet tilføjet korrekt med automatisk Google Ads-tagging i webadressen. Få flere oplysninger om (not set)-poster.

Relaterede ressourcer

Gå til Hjælp til Google Ads for at få optimeringstips