[GA4] Samtyckestyp

Tabellen visar alla samtyckestyper för samtyckesläge. Användare kan bevilja eller neka samtycke för varje typ.

Samtyckestyp Beskrivning
ad_storage Aktiverar lagring av information (till exempel i cookies) som rör annonsering.
ad_user_data Anger samtycke till att skicka användardata relaterad till annonsering till Google.
ad_personalization Anger samtycke för anpassade annonser.
analytics_storage Aktiverar lagring av information (till exempel i cookies) som rör dataanalys, exempelvis besökslängd.

Utöver parametrarna för samtyckesläge finns följande integritetsparametrar:

Lagringstyp Beskrivning
functionality_storage Aktiverar lagring av information som rör funktionaliteten på webbplatsen eller i appen, till exempel språkinställningar.
personalization_storage Aktiverar lagring av information som rör anpassning, till exempel videorekommendationer
security_storage Aktiverar lagring av information som rör säkerhet, till exempel autentiseringsfunktioner, bedrägeriskydd och andra användarskydd.