[GA4] Samtykketype

I tabellen vises alle samtykketypene som kan brukes i samtykkemodus. Brukere kan gi eller avvise samtykke for hver type.

Samtykketype Beskrivelse
ad_storage Gjør det mulig å lagre data (f.eks. informasjonskapsler) i annonseringsøyemed
ad_user_data Gir samtykke i at brukerdata som er relatert til annonsering, kan sendes til Google
ad_personalization Gir samtykke til personlig tilpasset annonsering
analytics_storage Gjør det mulig å lagre data (f.eks. informasjonskapsler) i analyseøyemed (f.eks. varighet av besøk)

I tillegg til parameterne for samtykkemodus finnes personvernparameterne nedenfor:

Lagringstype Beskrivelse
functionality_storage Gjør det mulig å lagre data som understøtter appens eller nettstedets funksjonalitet (f.eks. språkinnstillinger)
personalization_storage Gjør det mulig å lagre data knyttet til personlig tilpasning (f.eks. anbefalte videoer)
security_storage Gjør det mulig å lagre sikkerhetsrelaterte data, blant annet knyttet til funksjonalitet for autentisering, forebygging av svindel og andre tiltak for brukerbeskyttelse