Toestemmingstype

Geeft het type opslag aan dat door een tag wordt gebruikt. Voor elk type kan toestemming worden verleend of geweigerd. Toestemmingstypen zijn onder andere:

Toestemmingstype Beschrijving
ad_storage Maakt opslag (zoals cookies) met betrekking tot advertenties mogelijk.
analytics_storage Maakt opslag (zoals cookies) met betrekking tot analytische gegevens mogelijk, bijv. de duur van een bezoek.
functionality_storage Maakt opslag mogelijk die de functionaliteit van de website of app ondersteunt, bijv. de taalinstellingen.
personalization_storage Maakt opslag met betrekking tot personalisatie mogelijk, bijv. aanbevelingen voor video's.
security_storage Maakt opslag met betrekking tot beveiliging mogelijk, zoals verificatiefunctionaliteit, fraudepreventie en andere beveiligingsmaatregelen voor gebruikers.