Suostumustyyppi

Osoittaa tagin käyttämän tallennustilan tyypin. Kullekin tyypille voi antaa suostumuksen tai evätä sen. Suostumustyyppejä ovat esimerkiksi

Suostumustyyppi Kuvaus
ad_storage Ottaa käyttöön mainontaan liittyvien tietojen tallennuksen (esim. evästeet)
analytics_storage Ottaa käyttöön analytiikkaan liittyvien tietojen tallennuksen (esim. käynnin kesto)
functionality_storage Ottaa käyttöön verkkosivuston tai sovelluksen toimintaa tukevien tietojen tallennuksen (esim. kieliasetukset)
personalization_storage Ottaa käyttöön personointiin liittyvien tietojen tallennuksen (esim. videosuositukset)
security_storage Ottaa käyttöön tietoturvaan liittyvien tietojen tallennuksen (esim. todennustoiminto, petosten ehkäiseminen ja muu käyttäjien suojaaminen)