Samtykketype

Angiver den type lagerplads, som bruges af et tag. Samtykke kan gives eller afvises for hver type. Samtykketyper omfatter:

Samtykketype Beskrivelse
ad_storage Aktiverer lagring (f.eks. cookies) i forbindelse med annoncering.
analytics_storage Aktiverer lagring (f.eks. cookies) i forbindelse med analysedata, f.eks. besøgsvarighed.
functionality_storage Aktiverer lagring, der understøtter websitet eller appens funktionalitet, f.eks. sprogindstillinger.
personalization_storage Aktiverer lagring i forbindelse med tilpasning, f.eks. videoanbefalinger
security_storage Aktiverer lagring i forbindelse med sikkerhed, f.eks. godkendelsesfunktioner, forebyggelse af bedrageri og anden brugerbeskyttelse.