Tipus de consentiment

Indica el tipus d'emmagatzematge que utilitza una etiqueta. Es pot concedir o denegar el consentiment per a cada tipus. Aquí teniu alguns tipus de consentiment:

Tipus de consentiment Descripció
ad_storage Activa l'emmagatzematge (com ara les galetes) relacionat amb la publicitat.
analytics_storage Activa l'emmagatzematge (com ara les galetes) relacionat amb l'analítica; p. ex., la durada de les visites.
functionality_storage Activa l'emmagatzematge compatible amb les funcions del lloc web o de l'aplicació; p. ex., la configuració d'idioma.
personalization_storage Activa l'emmagatzematge relacionat amb la personalització; p. ex., les recomanacions de vídeo.
security_storage Activa l'emmagatzematge relacionat amb la seguretat; p. ex., les funcions d'autenticació, la prevenció del frau i altres mesures de protecció dels usuaris.