Tagitunnuksen määritelmä

Tagitunnus on tunniste, joka lisätään sivulle tietyn Google-tagin lataamiseksi ja joka voi olla esimerkiksi muodossa GT-XXXXXXXXX, G-XXXXXXXXX tai AW-XXXXXXXXX. Yhdellä Google-tagilla voi olla useita tagitunnuksia.

Sen sijaan että hallinnoisit useita tageja eri Google-tuotetileillä, voit käyttää Google-tagia koko sivustollasi ja yhdistää sen useisiin kohteisiin.

Jos olet Google Ads- tai Google Analytics ‐tilisi Google-tagiosiossa, tagitunnuksesi näkyy vasemmassa reunassa Google-tagin alapuolella. Yhdellä tagilla voi olla useita tagitunnuksia. Tagien yhdistämisen jälkeen näkyy joskus useita tagitunnuksia. Ensimmäinen tunnus on päätunnus, mutta tunnuksia voidaan käyttää rinnakkain, kun Google‐tagia lisätään verkkosivustolle. Kohteen poistaminen ei muuta tagitunnuksia.

Kuva, josta näkyy, mistä tagitunnukset löytyvät Google-tagissa