Tag-id: Definition

Et tag-id er et id, som du placerer på din side for at indlæse et bestemt Google-tag. Tag-id'et kan eksempelvis være GT-XXXXXXXXX, G-XXXXXXXXX og AW-XXXXXXXXX. Et Google-tag kan have flere tag-id'er.

I stedet for at administrere flere tags for forskellige Google-produktkonti kan du bruge Google-tagget på hele websitet og knytte det til flere destinationer.

Du kan se tag-id'et under Google-tagget til venstre i sektionen Google-tag på din Google Ads- eller Google Analytics-konto. Et tag kan have flere tag-id'er. Nogle gange vises der flere tag-id'er, når tags er kombineret. Det første id er det "primære" id, men du bestemmer selv, hvilket id du bruger, når du tilføjer Google-tagget på dit website. Tag-id'erne ændres ikke, hvis du fjerner en destination.

En illustration, der viser, hvor man finder tag-id'er i Google Tag Manager.