Identificador d'etiqueta: definició

Un identificador d'etiqueta és un identificador que col·loqueu a la vostra pàgina per carregar una etiqueta de Google determinada. Alguns exemples d'identificadors d'etiqueta són GT-XXXXXXXXX, G-XXXXXXXXX i AW-XXXXXXXXX. Una única etiqueta de Google pot tenir diversos identificadors d'etiqueta.

En comptes de gestionar diverses etiquetes per a comptes de producte de Google diferents, podeu utilitzar l'etiqueta de Google en tot el lloc web i connectar-la a diverses destinacions.

Quan sou a la secció Etiqueta de Google del compte de Google Ads o de Google Analytics, l'identificador de l'etiqueta es mostra a sota de l'etiqueta de Google, a l'esquerra. Una única etiqueta pot tenir diversos identificadors d'etiqueta. De vegades, es mostren diversos identificadors d'etiqueta després de combinar etiquetes. El primer identificador és l'identificador "principal", però es poden utilitzar indistintament en afegir l'etiqueta de Google al vostre lloc web. Si traieu una destinació, els identificadors d'etiqueta existents no canviaran.

Il·lustració que mostra on es poden trobar identificadors d'etiqueta a l'etiqueta de Google.