Kohdetunnuksen määritelmä

Kohdetunnus on kohteen eli liitetyn Google-tuotteen (esim. Google Adsin tai Google Analyticsin) tunniste. Tagi käyttää kohdetunnuksia ensisijaisesti kohdekohtaisten asetusten lataamiseen ja tapahtumien reitittämiseen.

Google Adsissa kohdetunnus on sama kuin konversioseurantatunnus. Google Analyticsissa kohdetunnus on sama kuin sivustodatastriimin mittaustunnus.

Esimerkkejä: G-12345, AW-98765

Kuva, josta näkyy, mistä kohdetunnukset löytyvät Google-tagissa