Destinació: definició

Una destinació és un compte de producte de mesurament de Google que comparteix la configuració amb una etiqueta de Google i en rep dades. Podeu afegir destinacions a l'etiqueta de Google per reutilitzar-ne la configuració i la petjada al vostre lloc web.

Actualment, només els comptes de Google Ads i de Google Analytics poden ser destinacions.

Il·lustració que mostra on es poden trobar destinacions a l'etiqueta de Google.