Dimensions and metrics

[GA4] Entendre les mètriques d'usuari

Exploreu les diferents maneres com Google Analytics classifica els usuaris mitjançant les mètriques d'usuari

Google Analytics ofereix algunes mètriques d'usuari que proporcionen diverses maneres de saber quantes persones visiten el vostre lloc web o aplicació.

Diferències d'una ullada

Les mètriques d'usuari principals següents s'utilitzen per definir quantes persones visiten el vostre lloc web o la vostra aplicació:

• "Total d'usuaris" és el nombre total d'usuaris que han visitat el vostre lloc web o la vostra aplicació durant l'interval de dates especificat.
  • "Usuaris actius" (o només "Usuaris") és el nombre d'usuaris que han interaccionat amb el vostre lloc web o la vostra aplicació durant l'interval de dates especificat.
  • "Usuaris nous" és el nombre d'usuaris que no han visitat mai abans el vostre lloc web o la vostra aplicació durant l'interval de dates especificat.
  • "Usuaris recurrents" és el nombre d'usuaris que han visitat abans el vostre lloc web o la vostra aplicació durant l'interval de dates especificat.

És important tenir en compte que no tots els usuaris nous estan actius, de manera que els usuaris nous poden superar els actius. Però els usuaris nous i els actius no superaran mai el total d'usuaris.

Diferències en profunditat

La taula següent proporciona la definició de cadascuna d'aquestes mètriques d'usuari:

Mètrica Què és Com s'emplena

Total d'usuaris

El nombre d'usuaris únics que han activat un esdeveniment durant l'interval de dates especificat.

Aquesta mètrica s'emplena automàticament.

Usuaris nous

El nombre d'usuaris únics nous que han registrat l'esdeveniment first_open o first_visit durant l'interval de dates especificat.

Aquesta mètrica s'emplena automàticament.

Usuaris actius

(Aquesta mètrica també s'anomena Usuaris als informes.)

El nombre d'usuaris únics que han interaccionat amb el vostre lloc web o la vostra aplicació durant l'interval de dates especificat.

Un usuari actiu és qualsevol usuari que duu a terme una sessió amb implicació o bé quan Analytics recull:

Aquesta mètrica s'emplena automàticament.

Usuaris recurrents

El nombre d'usuaris únics que han iniciat com a mínim una sessió anterior, independentment de si era una sessió amb implicació, durant l'interval de dates especificat.

Aquesta mètrica s'emplena automàticament.